13° Kapalı

Ataevler’den Kocaman destek

Siyaset - 26 Mart 2019 12:48 A A

Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, Ataevler Mahallesi’nde gövde gösterisi yaptı.

Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, beraberinde MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Murat Kalender, AK Parti SKM Başkanı Özcan Aktoprak, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Ataevler Mahallesi’nde meşaleler ve konfetilerle gövde gösterisi yaptı.

 

MAKAMLARIN ÖNEMİ YOKTUR

Programda konuşan Belediye Başkan adayı Kocaman, “Karşınızda Cumhur İttifakı adayı olarak bulunmaktan onur ve gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu davada makamların önemi yoktur. 31 Mart seçimler sadece belediye başkanlığı seçimleri değildir. Bu seçimler millet olarak ülkemizi ve liderliğimize vereceğimiz desteğin seçimidir. Ülkemize gözdağı vermek isteyenlere karşı vereceğimiz en güçlü cevabı sandıkta vereceğiz” dedi.   

 

KARTEPE’DEN CEVAP VERECEĞİZ

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sonuna kadar Kartepe’den sahip çıkacağımıza eminim” diyen Kocaman, “Son üç aydır sahalardayım. Hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi ve alakalı ile bu iş bitmiştir. Sonuna kadar bu mücadele devam edecektir. Bilesiniz ki liderlerimizle dünyaya mesajı verdik. Birlikte hizmet edeceğiz bundan şüpheniz olmasın” açıklamasında bulundu.   

 

ÜNLÜ, “TÜRKİYE’NİN YILDIZI”

İl Başkanı Ünlü, “Cumhur İttifakı mezara kadar kurulmuştur. Türk Milliyetçiler, AK kadrolar 31 Mart seçimlerinde başarılı olacaklardır. Kendi geleceğiniz, çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Herkesin bir hayali vardır. Hayallerimizi gerçekleştireceksek kazanmalıyız” açıklamasında bulundu. “Kartepe Türkiye’nin yıldızıdır” diyen Ünlü, “Belediye Başkanımız Mustafa Kocaman ehil insandır. Ben sonuna kadar kefilim” şeklinde konuştu.

Bu haber 230 kez okundu.
Siyaset - 12:48 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.