11° Parçalı bulutlu

Aygün, “Spor tesislerimizin sayısını arttıracağız”

Siyaset - 11 Şubat 2019 10:59 A A

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Aygün, beraberinde teşkilat üyeleriyle birlikte Çenedağspor Kulübü’nü ziyaret etti, yönetici ve teknik heyet ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin de katıldığı ziyarette; Kulüp Başkanı Kenan Yeşiltaş ve Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit de yer aldı.

GÖRÜŞLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Başkan Adayı Zeki Aygün, gençlere ve çocuklara yönelik yeni dönemde bir çok projeyi hayata geçireceklerini belirterek, “İçerisinde çocuklar için bilgi evinin yer alacağı, gençlerimizin sportif faaliyetlerini yürütebileceği ve sosyal donatılardan yararlanabileceği bir tesis yapacağız. Bu konuda yer incelemelerinde bulunacağız. Tabi bu mahallelilerimizin görüşleri alındıktan sonra hayata geçecek” dedi.

GAZİYİ ZİYARET ETTİ

Mahallelerdeki her çalışmanın vatandaşın görüşleri alınarak yapılacağını belirten Aygün, halkın bu dönem daha çok dinleneceği ve halkın kendisini bulacağı bir hizmet politikası uygulayacaklarını söyledi. Aygün daha sonra Yenikent Mahallesi’nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Hayri Yıldız’ı evinde ziyaret ederek kendisi ile sohbet etti ve Türk Bayrağı hediye etti.

Bu haber 223 kez okundu.
Siyaset - 10:59 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.