10° Parçalı az bulutlu

Cumartesi Pazarı’nda esnafla buluştu

Siyaset - 24 Mart 2019 09:48 A A

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Cumartesi pazarı esnafını ziyaret ederek istek ve önerileri dinledi, esnaf ve vatandaşın memnun olacağı yeni köy pazarı ve kapalı pazarlar yapılacağını söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, cumartesi pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafın istek ve önerilerinin dikkate aldığı programda başkan adayı Gönül’e, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Pazar esnafını gezen ve esnafla bir süre çay sohbeti yapan başkan adayı Gönül, “Buradaki pazar alanımız gibi her uygun olan mahallemizde vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları düşünülerek, kent kimliğimize uygun, yeni kapalı pazarlar yapılacak. Ayrıca bizim için köylümüzün emeği, bizim emeğimizdir. Kuracağımız köylü pazarları ile köylümüzün ürünlerinin satışına destek olacağız” dedi.

ESNAFIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ
Pazarcı esnafını selamlayarak, “Tüm esnafımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyoruz. Sizlerin istek ve önerilerini her zaman dikkate alacağız” diyerek tezgah başında esnaf ile sohbet eden Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Semt pazarlarımızın sayısını artırıyoruz. Buradaki pazar alanımız gibi her mahallelerimizde uygun alanlarda vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları düşünülerek, kent kimliğimize uygun, yeni kapalı pazarlar yapılacak. Kapalı pazarlar vatandaşımız ve pazar esnafımızın taleplerine göre dizayn edilecek. Her ihtiyacımızı karşılayan olmazsa olmazımız semt pazarlarımızın sayısını artırıp, kalitelerini iyileştirerek hem esnafımızın, hem de vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bu haber 164 kez okundu.
Siyaset - 09:48 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.