15° Parçalı bulutlu

Gönül’den her mahalleye kreş sözü

Siyaset - 21 Mart 2019 18:26 A A

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kocaeli Anne Şehir ismi altında toplanan kadınlar ile kahvaltı sofrasında buluştu. Yuvam Akarca Kadın Spor Merkezi önünde gerçekleşen kahvaltı programında başkan adayı Gönül’e Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Çok sayıda kadının katılım gösterdiği programda değerlendirmelerde bulunan Başkan adayı Gönül, “Her mahallemizde geleceğimiz olan çocuklarımız için uygun yerler bulup, kreşler açacağız. Öğretmenleri de sizin bildiğiniz, tanıdığınız, güvendiğiniz, mahallenizden, içinizden biri olacak. Sizler bulacaksınız, maaşını bizler ödeyeceğiz. Buradan bu sözü tüm kadınlara veriyorum” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN KREŞLER AÇACAĞIZ
Ben kadınların her zaman arkasındayım. Sizler gönüllerinize ve akıllarınıza koyduğunuz her şeyi mutlaka başarırsınız” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, ”Kadın olmadan şehri yönetmek mümkün değil. Ben sizlerle birlikte İzmit’i yönetmek istiyorum. Mahalle meclislerimiz ile hep birlikte yapacaklarımıza karar vereceğiz. Mahallenin sakini değil sahibi olacaksınız. Her mahallemizde geleceğimiz olan çocuklarımız için uygun yerler bulup, kreşler açacağız. Öğretmenleri de sizin bildiğiniz, tanıdığınız, güvendiğiniz, mahallenizden, içinizden biri olacak. Sizler bulacaksınız, maaşını bizler ödeyeceğiz. Buradan bu sözü tüm kadınlara veriyorum. İnsanı mutlu edemedikten sonra hizmetlerin bir anlamı kalmaz. Bizler bu yüzden gönül belediyeciliği diyoruz, gönüllere girmeyi hedefliyoruz. El ele gönül gönüle şehri beraber yönetirken gönül köprüleri kurmaya da dikkat edeceğiz” şeklinde konuştu.

SİBEL HANIM İLE ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ
“Mutlu şehirler, o şehirde yaşayan insanların yüzünün güldüğü şehirlerdir. Görüyorum ki arkadaşlarımız yüzlerinizi güldürmüş” diyerek sözlerine devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Dolayısı ile bizler de böyle projelere destek vermeye devam edeceğiz. İnşallah Sibel Hanım ile İzmit Belediyesi’nde çalışırken de sizlere hizmet sunacağız. Hayat yaşarken kolay olsun, insanlar yaşarken mutlu olsun. İşte gönül belediyeciliği böyle bir şey. Bizler de cumhurbaşkanımıza söz verdik. Sibel Hanım’a yol arkadaşım dedi, ona güvendi, şimdiden belediye başkanı ilan ediyorum dedi. Yapılan hizmetlerden memnunsanız biz bu hizmetlerin devamını Sibel Hanım ile çok güzel yaparız” ifadelerini kullandı.

Bu haber 199 kez okundu.

Siyaset - 18:26 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.