Kapalı

Kocaman, “Turizmde markalaşacağız”

Siyaset - 19 Mart 2019 12:51 A A

Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, beraberinde Kartepe kurucu Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Özcan Aktoprak, belediye meclis üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları ile Suadiye’de hemşehrileriyle bir araya geldi. Büyük bir coşku ile karşılanan Kocaman’a Suadiye’nin her zaman yanında olduğunun mesajını verdi.

 

BÜYÜK DESTEK GÖRÜYORUZ

Programda konuşan Belediye Başkan adayı Kocaman “Burada evimdeyim. Son iki aydır Kartepe’denin her yerindeyiz. Gittiğimiz her yerde destek görmekteyiz. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Teşkilatçılık demek Kartepe’nin ne istediğini bilmek demektir. Bunu biliyoruz. Bu coğrafyanın çocuklarından birisiyim. Bu göreve makam için çıkmadım. İlçeme hizmet etmek için buradayım” açıklamasında bulundu. 

 

ÜLKEMİZİN BAŞINA GELENİ HERKES BİLİYOR

“Sizler ne yapacağınızı biliyorsunuz” diyen Kocaman, “İmkânlarımız ölçüsünde Kartepe’mize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Kartepe’de 213 bin insan yaşamaktadır. Biz büyük bir aileyiz. Göreve gelir gelmez neler yapabileceğimize bakacağız. Bu yönde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışacağız” değerlendirmesinde bulundu.

 

MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK

Kartepe’ye Millet Bahçesi yapılacağını belirten Kocaman, “Şehir dışına taşınacak olan Köseköy Kışlası’ndan boşalacak olan 1 milyon metrekarelik alana Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile beraber Kartepe Millet Bahçesi kurulacaktır. Kurulacak olan alan, sahip olacağı özelliklerle doğa turizminde marka olan ilçemizde farklı yaş guruplarından hemşehrilerimize hizmet edecek ve Kartepe yeni bir yaşam alanına kavuşmuş olacak” dedi.

 

TURİZM MERKEZİ OLACAK

“Bizim hayalimiz Kartepemizin turizm merkezi olmasıdır” diyen Kocaman, “Bu güzellikleri en iyi şekilde değerlendireceğiz. Turizmde bir yere kadar geldik. Daha da ileri gitmeliyiz. Buna en iyi şekilde hazırlık yapılırsa çok daha farklı Kartepe olacaktır. Hazırlanan projeler istişareler neticesinde netlik kazanacaktır. Turizm ile markalaşmamız gerekiyor. Geniş bir coğrafyaya sahip ilçemizde halkımızın öncelikle ilçe içerisinde olmak üzere şehir merkezimize ulaşımı sağlayan toplu taşıma araçlarımızın güzergahları halkımızın istek ve taleplerine göre yeniden belirlenecek” dedi.

Bu haber 167 kez okundu.
Siyaset - 12:51 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.