14° Kapalı

Özlü, “İstihdama yönelik projeler geliştireceğiz”

Siyaset - 21 Mart 2019 13:29 A A

Cumhur İttifakı AK Parti Başiskele Belediye Başkan adayı Yasin Özlü, ilçede faaliyet gösteren; Özcan Pişmaniye, Sar Cam, GEMONT ve Ekaldes Aydınlatma firmalarını ziyaret ederek, çalışmalar ve yapılan işler hakkında bilgiler aldı, işçiler ile sohbet etti. Özlü ve beraberindeki heyet ilk olarak Karadenizliler Mahallesi’ndeki Özcan Pişmaniye’nin tesislerini ziyaret etti. Hem çalışmalar hakkında bilgi aldı hem de çalışanlarla birlikte pişmaniye çekti.

 

FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

Özlü ve beraberindeki heyet daha sonra Sar Cam’ın, cam işleme tesislerini gezdi. Avrupa standartlarında üretim yapılan fabrikada çalışan işçiler ile sohbet eden Özlü, işverenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. GEMONT’un tesislerini de ziyaret eden Özlü, fabrika müdürü Mehmet Mutlu’dan çalışmalara ilişkin bilgiler edindi, işçilerle hasbihal etti.

 

İSTİHDAM MERKEZİ PROJESİ

Çok sayıda Başiskeleli’ye istihdam imkânı sağlayan ve Kocaeli’ye önemli yatırımlar yapan Ekaldes Aydınlatma fabrikasını da gezen Özlü, ziyaretlerde işçi ve işvereni bir araya getirecek istihdam merkezi projesinden bahsetti. Özlü, “Başiskele’de istihdama yönelik projeler geliştireceğiz. İstihdam Merkezi projemiz ile işveren ile iş arayanları buluşturacağız” dedi.

Bu haber 167 kez okundu.
Siyaset - 13:29 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.