15° Kapalı

Redhack Yatağan Belediyesi’ni hack’ledi

Yatağan Termik Santrali özelleştirildi. Santralin devir işlemi 1 Aralık günü yapıldı. Yatağan Termik Santrali işçileri ise uzun süreden beri özelleştirmeye karşı eylem yapıyor. İşçilerin bir bölümü halen santralde bulunuyor. Tam bu noktada kızıl hacker grubu Redhack, Yatağan Belediyesi’nin resmi internet sitesini hack’ledi. Hack’lediği sayfaya kendi afişlerini koymayı ihmal etmeyen hacker’ların saldırısı sonrası haberi hazırladığımız TSİ 11.54 sularında sitede halen Redhack’in afişi duruyordu. Redhack’in hack’lemesiyle http://yatagan.bel.tr/ sitesine girenler bu sayfayla karşılaşıyor.
Bilim ve Teknoloji - 6 Aralık 2014 05:07 A A

Yatağan Termik Santrali özelleştirildi. Santralin devir işlemi 1 Aralık günü yapıldı. Yatağan Termik Santrali işçileri ise uzun süreden beri özelleştirmeye karşı eylem yapıyor. İşçilerin bir bölümü halen santralde bulunuyor.

Tam bu noktada kızıl hacker grubu Redhack, Yatağan Belediyesi’nin resmi internet sitesini hack’ledi. Hack’lediği sayfaya kendi afişlerini koymayı ihmal etmeyen hacker’ların saldırısı sonrası haberi hazırladığımız TSİ 11.54 sularında sitede halen Redhack’in afişi duruyordu.

Redhack’in hack’lemesiyle http://yatagan.bel.tr/ sitesine girenler bu sayfayla karşılaşıyor.

Bu haber 204 kez okundu.
Bilim ve Teknoloji - 05:07 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.