22° Parçalı az bulutlu

Turan, “Kandıra Bizim, Kandıra Hepimizin”

Siyaset - 24 Mart 2019 12:01 A A

Köy ziyaretlerine devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, ilçenin gelecek beş yılını şekillendirecek olan projeleri hep birlikte hayata geçireceklerini söyledi.

31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçime yönelik çalışmalarını ilçe genelinde yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, köy ve mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Turan, beraberinde AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, meclis üyesi adayları ve teşkilat yöneticileri ile birlikte ilk olarak Goncaaydın Mahallesi Saltıklar Köyü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada muhtar Rasim Candan ve hemşehrileriyle bir araya gelen Turan, sonrasında Habibe Bayram ve ailesinin hanelerine konuk oldu.

GENÇLİK BULUŞMALARI COŞKULU GEÇİYOR

Günün ikinci köy programında Akçakese Mahallesi’ne konuk olan Turan, burada mahalle sakinleri ile hasbihal ederek, projelerini paylaştı. Turan, Akçakese ziyaretinin ardından günü üçüncü durağında Ferizli Mahallesine konuk oldu. Ferizli’de özellikle gençlerin yoğun ilgisi ile karşılanan Turan, Gençlik Buluşması adı altında düzenlenen programda muhtar Yüksel Özkan ve bölge sakini gençlerle bir araya geldi. Gençlik buluşmalarına Ferizli’nin ardından Sünnetçioğlu’nda devam eden Turan, burada da yine gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

FİKİRLERİNİZ BİZİM YOL HARİTAMIZ

Ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmalarda istişare vurgusunu sıklıkla dile getiren Turan, “Bu akşam yine teşkilatlarımız ile birlikte köylerimize, mahallelerimize konuk olduk. Genç kardeşlerimiz ile bir araya geldiğimiz gençlik buluşmalarımızda hasbihal edip çalışmalarımızı aktardık. Tüm gençlerimize, hemşehrilerimize ve muhtarlarımıza katılımları ve hoş sohbetleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. İlçemizin gelecek beş yılını şekillendirecek olan projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz. ‘Kandıra bizim, Kandıra hepimizin’ anlayışıyla hareket ediyor ve sizin fikirlerinizi yol haritamız olarak belirliyoruz” dedi.

Bu haber 184 kez okundu.

Siyaset - 12:01 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.