15° Açık

Turan, “Kandıra’yı yarınlara birlikte hazırlayacağız”

Siyaset - 17 Mart 2019 18:50 A A

31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçime yönelik çalışmalarını ilçe genelinde yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Konuşmalarında ilçeyi esnaflar, muhtarlar, STK’lar ve vatandaşlar ile hep birlikte yönetecekleri vurgusunu yapan Turan, günün ilk bölümünde Liza Pastanesi sahibi Mehmet Yılmaz ve Genç Optik’in sahibi Şenol Genç’in işyerlerine konuk oldu. Ü

 

PROJELERİNİ TEK TEK ANLATTI

Sonrasında Kandıra esnaflarından Yıldız Kasap’ın sahibi Ender Yıldız ve berber Necmi Pekcan’ı ziyaret eden Turan, burada karşılaştığı ilçenin büyüklerinden Lütfü Koç ve hemşehrileriyle de sohbet etti. Kandıra’da inşaat sektörü ile ilgilenen iş adamları Osman Çakır, Orhan Akça, Kemal Midilli ve Hasan İnci’yi ziyaret eden Turan, hem ulusal gündem hem de Kandıra’daki projeleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 

ESNAFLARIN GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

Turan, gün içinde Kandıralı esnaflar Özcan ve Olcay Filiz kardeşlerin çiftliğine uğrayıp sohbet ettikten sonra il yönetim kurulu üyesi Selim Çoban ile birlikte Gökhan Meşe’yi de ziyaret etti. Turan, akşam saatlerinde ise Akdurak Mahallesi’nde ikamet eden Nejla ve Tarık Kardaş ailesinin hanelerine konuk oldu. Burada Kardaş ailesi ve komşularıyla bir araya gelen Turan, Kandıra’yı hep birlikte yarınlara hazırlayacaklarını ifade etti.

Bu haber 213 kez okundu.
Siyaset - 18:50 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.