23° Az bulutlu

Yeni yıla doğru

Gündem - 30 Aralık 2017 15:38 A A

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aksoy, mesajında, 2018’in Türkiye ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını dileyerek, yeni yılın yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olması temennisinde bulundu.

Yeni yılın, önceki yıllardan daha bereketli, huzurlu, sağlıklı ve mutluluk içinde geçmesini dilediğini belirten Aksoy, “İlimiz ve ülkemiz için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıyor, umutlarımızı ve heyecanımızı canlı tutarak, hep birlikte yeni bir yıla siz değerli Kocaelililerle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum.” ifadelerini kullandı.

Aksoy, daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışılması gerektiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

“Güçlü bir Türkiye için birey olarak hepimize düşen sorumluluk ve görevler vardır. Milletimizin sağduyusu, özverisi ve sorunların aşılması yolunda gösterdiği birlik ve dayanışma, güçlü Türkiye’nin en önemli güvencesidir. Dünyada yaşanan kan, gözyaşı ve şiddet olaylarının dinmesini ve insan hakları ihlallerinin yaşanmadığı, huzur dolu bir dünyaya ulaşmamız en büyük temennimizdir. Ülke ve millet olarak amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura, barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi ve Kocaeli’yi hak ettiği noktaya taşımaktır. Milletimize, devletimize, geleceğimize ve kendimize güven, bütün bu zorlukları aşmaya yetecektir.”

Bu haber 221 kez okundu.
Gündem - 15:38 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.