17° Kapalı

Ak Parti’den MHP Gebze’ye ziyaret

Siyaset - 29 Mart 2019 14:08 A A

Ak parti Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte MHP Gebze İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Bugün 10.30 gerçekleşen ziyarete Ak parti Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, İrfan Ayar ve beraberindeki partililer katılım sağladı.

Gebze MHP İlçe Başkanı Serkan Kural “Malumunuz, yüce Türk milletinin huzurunda alenen gizlisi saklısı olmayan bir birlikteliktir Cumhur ittifakı. Liderlerimiz tarafından ne kararlar alındı ise milletimizin bilgisi dahilinde uygulanmakta gizli pazarlıklar içermemektedir.  Cumhur ittifakının ruhunu anlamayanların bu devletin Beka sorunu ile ilgisi olmayanların kurduğu malum ittifak ise her geçen gün gizli pazarlıklar ile gözler önüne serilmektedir. CHP ve İP ile başlayan bu ittifak günümüze gelindiğinde Saadet ve HDP’yi de kapsamış ülkenin birliğine dirliğine karşı olan tüm güçlerle de perde arkasında kol kola oldukları ortaya çıkmıştır. İçlerinden bu oyunu gören pişman olan arkadaşlara sesleniyorum; Bu tuzağı fark eden kişileri son 2 günde Cumhur İttifakına yönelmeye davet ediyorum.” dedi

CUMHUR İTTİFAKI MİLLET AKLI

Liderlerin Beka uğruna verdikleri mücadeleyi anlamayanlara son kez çağrı yapmak istediğini dile getiren Kural, “Cumhur İttifakı Millet Aklı, desteklerinizi amasız lakinsiz verdiğinizde Gebze’de başlayan huzur tüm ülkemizde karşılık bulacak ve 7 düvele  her zamanki gibi dik duracağız.”

GEREKLİ DESTEĞİ GEBZE’Lİ SEÇMENLERİMİZ VERECEKTİR

Kural’ın akabinde sözü alan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar,” Sayn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve  MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bir araya gelerek oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın en güzel karşılığı Gebze’dir. Biz en güzel şekilde hem sandıklarımıza birlikte sahip çıkacağız ve  gerekli desteği Gebze’deki seçmenlerin vereceklerinden şüphemiz yoktur.  Ama biz bir oy daha fazla nasıl alabiliriz bunun gayreti ve çabası içerisindeyiz. Bununla ilgili olarak 3 aydan fazladır yollardayız. Normalde bin kilometrenin üzerinde yol yürümüşüz. Bizler  şehrimize sahip çıkma adına bunu yapıyoruz.”dedi

VARANK GEBZE’YE GELİYOR

Yarın gerçekleşecek olan mitinge Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank’ın katılacağını söyleyen Ayar,”Yarın 12.00 ile 1400 arası Gebze Kent Meydanında mitingimiz gerçekleşecek,  Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank’ta bu mitingimizde bizimle birlikte olacak.” şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZ 20 BİN KİŞİ 

Beylikbağında AK Parti Genel Başkan Vekili  Numan Kurtulmuş’un gerçekleştirdiği mitingde resmi emniyet rakamlarına göre 13 binin üzerinde katılım gerçekleştiğini vurgulayan Ayar,” Beylikbağı’nda Numan Kurtulmuş’un gerçekleştirdiği mitinge 13 bin’in üzerinde katılım vardı. Gebze’de yapacağımız mitingte ise biz bu rakamı 20 bin yapmayı hedefliyoruz.

OSMANLI TOKADINI HİSSEDECEKLER

Ayar’ın Akabinde sözü alan Gebze Ak Parti Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz,” Onlar Cumhur İttifak’ın %52’nin altına düşmesine bekliyorlar. Bize inşallah ülke genelinde bu rakamı düşürmemek için devlete sadık bir nefer olduğumuzu ortaya koymak için inşallah son sözlerimizi ulaştığı yere kadar aktarmaya devam edeceğiz. Biz ne söylersek söyleyelim onların anladığı dil seçim sandıklarından çıkan sonuç olacaktır. Sonuçlar açıklandıktan sonra Osmanlı tokadının ne olduğunu hissedeceklerdir.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber 193 kez okundu.
Siyaset - 14:08 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.