15° Kapalı

Aygün, “Derince’de balıkçıların yüzü gülecek”

Siyaset - 25 Mart 2019 14:29 A A

AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün seçim çalışmaları kapsamında Derince sahilinde bulunan Balıkçılar Derneği’ni ziyaret etti. Aygün, “Balıkçılar bu dönem hiçbir sorun yaşamayacak” dedi

AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, seçim çalışmalarına Derince 60 Evler Sahili’nde bulunan Derince Balıkçılar Derneği ziyareti ile devam etti. AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, meclis üyesi adayları ve partililerle gerçekleşen ziyarette dernek üyeleri Başkan Ömer Atak ile hazır bulundular. Başkan adayı Aygün, “Derinceli balıkçılar yeriniz çok güzel. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu tesis daha da güzelleştirilebilir” dedi.

 

AYGÜN, “İSTİŞARE İLE YAPACAĞIZ”

Başkan adayı Zeki Aygün, Balıkçılar Derneği’nde sinevizyon eşliğinde hazırlanan 41 adet projeyi açıklamalı olarak anlattı. Aygün, Derince Belediyesi olarak bu dönem yapacağımız projelerin dışında gönül belediyeciliği işleyeceğiz. Halkın gönlümü yapamadan hiçbir proje işe yaramaz. Bizim için halk daha önemli olacak. Bütün projelerimizi halkımızın istişareleri ile yapacağız” dedi.

Bu haber 203 kez okundu.
Siyaset - 14:29 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.