17° Kapalı

Başbakan Yardımcısı Işık, gençlerle buluştu

Genel - 4 Şubat 2018 13:41 A A

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda düzenlenen kahvaltı programında gençlerle buluşan Işık, geçen hafta gerçekleştirilen kongrede yeniden AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Kahraman’ı tebrik etti. Işık, yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu programda, yeni çalışma döneminde Kahraman ve ekibine başarılar diledi.

Cuma günü gerçekleştirdiği Şırnak programıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Işık, bu ziyareti sırasında ne kadar büyük bir milletin efradı olduklarını, bu milletin değerlerinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu bir kez daha görme imkanı bulduklarını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Işık, “Silopi’de ‘Bakanım ben yazıldım, beni Afrin’e gönderin.’ diyen genç ile 80’in üzerindeki amcalarımızın, teyzelerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza duasını gördük, esnafımızın samimi desteğini gördük. Gerçekten bölgede bambaşka bir hava var. O havayı orada bizzat yerinde teneffüs etmenin hem gururunu yaşadık hem de sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu bir kez daha idrak etmiş olduk.” diye konuştu.

Dün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bitlis ve Batman programlarına refakat ettiğini ve ayrılırken Erdoğan’ın Kocaeli’deki gençlik kolları teşkilatına selam söylediğini dile getiren Işık, “Geçen hafta gerçekten muhteşem bir kongre oldu. Kocaeli’nin gençleri her zaman güzel kongrelere imza atıyorlar ama bu son kongre en güzeliydi. Hem salonun dışındaki o muhteşem topluluk hem de salonun içerisindeki o gençlerin muhteşem coşkusu, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün Türkiye’ye hem bir heyecan hem de coşku verdi.” ifadelerini kullandı.

Işık, şimdi önlerinde yeni bir süreç olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

“Yeni başarılara imza atmak üzere Allah’ın izniyle yola çıkıyoruz. Kocaeli Gençlik Kolları bugüne kadar Türkiye’de her yönüyle örnek olan bir teşkilat oldu. Bugüne kadar kendi oy oranına kıyaslandığında en yüksek genç oyu Kocaeli’de. Bunda en önemli unsur, sizlerin gençlerden kopmamış olmanız, sürekli gençlerle birlikte olmanız. AK Partili olsun olmasın tüm gençlikle diyalog kuruyor olabilmeniz bu sonucun alınmasında bana göre en önemli etkendir. Allah’a hamdolsun hem referandumda hem de seçimlerde oy oranına göre gençlerden en yüksek oy aldığımız şehir Kocaeli. Bunda emeği olan bütün arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimize de başarılar diliyorum.”

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Kahraman da kendilerine verdiği desteklerden dolayı Işık’a teşekkür etti.

Basına kapalı devam eden programda Işık, gençlerle sohbet ederek 2019’daki seçimlere yönelik çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bu haber 136 kez okundu.
Genel - 13:41 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.