12° Kapalı

Gönül, “Gönlünüzdeki cevapla sandığa gidin”

Siyaset - 25 Mart 2019 14:25 A A

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kabaoğlu Mahalle Muhtarı ve Üçtepe Spor Kulübü Başkanı Ali Akbaş’ı ve bölge halkını ziyaret etti.

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kabaoğlu Mahalle Muhtarı ve Üçtepe Spor Kulübü Başkanı Ali Akbaş’ı ve bölge halkını ziyaret etti. Üçtepe Spor Kulübü binasında gerçekleşen ve büyük coşkunun hakim olduğu programda başkan adayı Gönül’e Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Aykut Çağlayan ile meclis üyesi adayları eşlik etti. Program kapsamında açıklamalarda bulunan başkan adayı Gönül, “17 yıl önce Türkiye nasıldı elinizi vicdanınıza koyun ve cevap verin. Sonra gönlünüzdeki cevapla sandığa gidin” dedi.

İSTEKLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞACAĞIZ
“Bizler İzmit Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu şekilde çalışarak İzmit’te hizmet yarışında yeni rekorlar kıracağız.” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “7/24 çalışarak sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyoruz. Bizler yapamadığımız işlere söz vermedik, vermeyeceğiz. Mahalle meclislerimizde hep birlikte oturup konuşacağız. Sizin isteklerinizi belirleyerek o istekler doğrultusunda çalışacağız. Hem yerinde yönetim hem de yerinde denetim yapacağız. Çünkü mahalleyi birlikte yönetmek benim en önemsediğim konudur. Ortak akıl ile hep birlikte çalışarak en güzel hizmetleri getireceğiz” şeklinde konuştu.

TECRÜBE VE BİLGİ AK KADROLARDA MEVCUT
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Makamlar gelip geçicidir, mühim olan bu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Her yeri altınla kaplayabiliriz ama insanı sevindiremedikten sonra bir anlamı yok. Mühim olan insanlarımızın mutluluğudur. Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden çok çalışacağız. Bu iş fedakarlık, sevgi, bilgi, tecrübe ve vizyon ister. Bu saydıklarımın hepsi AK kadrolarda mevcut. İlk defa seçimlere bir ittifak ile giriyoruz. Cumhur ittifakı sadece seçimden seçime bir araya gelen bir ittifak değildir. Milletin kendi iradesi ile 15 Temmuz’da kurduğu bir ittifaktır. 17 yıl önce Türkiye nasıldı elinizi vicdanınıza koyun ve cevap verin. Sonra gönlünüzdeki cevapla sandığa gidin” ifadelerini kullandı.

HEP BERABER YÖNETECEĞİZ
Başkan adayı Gönül’ün ardından açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Sibel Hanım, mimar olmasından dolayı belediyecilikle ilgili yapılacakları hakkıyla biliyor. Biz burayı hep beraber yöneteceğiz. Bizler Sibel Hanım ile beraber çalışacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından başkan adaylarına 41 numaralı ve isimlerinin yazıldığı Üçtepespor Kulübü’nün forması hediye edildi.

Bu haber 202 kez okundu.
Siyaset - 14:25 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.