17° Kapalı

Gönül’den, Makina Mühendislerine ziyaret

Siyaset - 29 Mart 2019 14:12 A A

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Makina Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Makina Mühendisleri Odası Başkanı Murat Kürekçi‘yi ve oda üyelerini ziyaret etti. Oda binasında gerçekleşen buluşmada, başkan adayı Gönül’e AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Görüşme sırasında açıklamalarda bulunan başkan adayı Gönül, “Makina Mühendisleri Odası’nı milletvekilliği dönemimde de birçok kez ziyaret etmiştim” dedi.

DEMOKRATİK BİR YÖNETİM SERGİLEYECEĞİZ
“Makina Mühendisleri Odası’nı milletvekilliği dönemimde de birçok kez ziyaret etmiştim” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “Şimdi İzmitli bir mimar olarak bu şehire hizmet etmek için yola çıktık. STK’lar bizlerin olmazsa olmazıdır. Halkla yönetim ilkesi çok kıymetli bir ilkedir. Bu şehrin yönetiminde ortak akılla bir yönetimi mutlaka sağlayacağız. Hem hukuk ilkelerine bağlı hem de demokratik bir yönetim sergileyeceğimize yürekten inanıyorum. Kamuoyuna sunmadığımız hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz. Her iş insan odaklı ve insana saygı ile yapılacak” şeklinde konuştu.

BAŞKANI HİÇ GÖRMEDİK DEDİRTMEYECEĞİZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Her mahallemize mahalle meclisleri sözü verdim. Eksiğimiz var ise vatandaşlarımız ile oturup belirleyeceğiz. Denetimini kendim yapacağım, vatandaşın memnuniyeti var mı yok mu soracağız. Vatandaşa başkanı hiç görmedik dedirtmeyeceğiz. Mahallelimiz de mahallenin sadece sakini değil sahibi olacak. Hepimiz aynı düşünmek zorunda değiliz. Herkesin fikrini alarak doğruya ulaşacağız. Her bir insanımıza dokunacağız ve mutlulukları için gayret edeceğiz. Her bir hemşerimin ben İzmitliyim demekten gurur duyacağı bir İzmit hayal ediyoruz. Büyükşehir belediyemiz ile uyum içerisinde çalışacağız” ifadelerini kullandı

Bu haber 217 kez okundu.
Siyaset - 14:12 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.