12° Kapalı

Kandıra’nın Gençleri ‘Adnan Turan’ dedi

Siyaset - 29 Mart 2019 16:29 A A

Yerel Gençlik Buluşması’nda bir araya gelen Kandıra’nın gençleri 31 Mart seçimleri öncesi Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan’ın etrafında birleşti

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi artık son çalışmalar gerçekleştirilirken, Cumhur İttifakı’nın rekor oy beklediği Kandıra’da gençler de tercihini yaptı ve Adnan Turan’ın çevresinde birleşti. Teras Kafe’de düzenlenen Yerel Gençlik Buluşması’na Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan’ın yanı sıra Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İl Yöneticisi Selim Çoban, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Bayrakdar, Ülkü Ocakları Kandıra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir ve Kandıralı gençler yoğun ilgi gösterdi.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ GENÇLERİMİZ

Coşku içerisinde geçen ve gençlerin adeta tek yürek olduğu programda bir konuşma yapan Cumhur İttifakı AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, “Kandıra’mızı gençlerimizle beraber yönetecek ve 2023’e birlikte hazırlayacağız” diyerek gençlere olan güvenini ortaya koydu.

GENÇLERLE OMUZ OMUZA YÜRÜYECEĞİZ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da, gençlere en çok değer veren partinin AK Parti ve Cumhur İttifakı olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bizim en büyük gücümüz gençlerimiz.  Gençlerimiz için projeler hazırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki beş yıl boyunca Adnan Turan başkanımızla birlikte Kandıra’da gençlerimizle yine omuz omuza yürüyeceğiz” dedi.

Bu haber 411 kez okundu.

Siyaset - 16:29 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.