12° Parçalı bulutlu

Karaaslan, “Zeki Ağabey işi bitirmiş”

Siyaset - 25 Mart 2019 14:27 A A

Cumhur İttifakı’nın Yavuz Sultan Mahallesi’ndeki mitingi, gövde gösterisine dönüştü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ilgiden övgüyle bahsetti, “Derince’de bu iş bitmiş Zeki Ağabey” dedi.

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın Yavuz Sultan Mahallesi’ndeki mahalle mitingine ilgi büyük oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın da katıldığı buluşmaya; İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Cumhur İttifakı AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, AK Parti Derince ilçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, gençlik ve kadın kolları başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

AYGÜN, “DERİNCE KARARINI VERDİ”

AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca açılışta yaptıkları selamlama konuşması sonrası Zeki Aygün kürsüye geldi. “80 gündür sahadayız ve vatandaşımızı dinliyoruz” diyen Aygün, “Sahada vatandaştan aldığımız enerji çok güzel. Ama bugün Derince çok daha güzel. Bu soğuk havaya rağmen buraya kadar gelen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Evet vatandaşlarımız bu kalabalıkla gösteriyor ki kararını vermiş” dedi.

 

ERYARSOY, “SON ANA KADAR ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise konuşmasında “Derince’de bugün bu seçim bürosu açılışında toplanan kalabalığı muhalefet kendi mitinglerinde topluyor. Sizlere teşekkür ediyorum.31 Mart akşamı görünüyor ki; Derince’de Zeki Aygün ile Büyükşehir’de Tahir Büyükakın tamamdır. Tabi bu bizi rehavete kaptırmayacak. Son güne kadar durmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZ REKOR BEKLİYOR”

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un ardından Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaslan kürsüye geldi. “Kocaeli’de AK Parti’ye çok büyük bir sevgi var” diyen Karaaslan, “Daha birkaç gün önce burada yapılan mitingi televizyonlardan büyük bir heyecanla izledik. Kocaeli her zaman en iyisini hak ediyor ve her zaman kendi rekorlarını kırıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a  buraya gideceğimi söylediğimde bana Kocaeli’ye selamlarımı iletiniz onlardan yine bir rekor bekliyoruz dedi” ifadelerini kullandı.

 

“ÇOK İYİ BİR BAŞKAN OLACAK”

“Bugün burada toplanan coşkulu kalabalık, Zeki Ağabeyi şimdi Derince’nin başkanı olarak bize gösterdi” diyen Karaaslan, “Kendisine güvenebilirsiniz. Çok iyi bir belediye başkanı olacak buna inanıyoruz. Artık son haftaya girmiş bulunuyoruz, Kocaeli ve Derince buna inanmış. Bu soğukta bizleri burada bekleyen çoşkulu kalabalık, Derince’de işin bittiğini gösteriyor. 31 Mart akşamı  sizlere  zaferinizi kutlamak kalacak” ifadelerini kullandı.

Bu haber 211 kez okundu.
Siyaset - 14:27 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.