14° Parçalı az bulutlu

Komşularıyla kahvaltıda buluştu

Siyaset - 28 Mart 2019 10:33 A A

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Yahya Kaptanlı hemşerileri ile çay ve simit sohbetinde buluştu.

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Yahya Kaptanlılar ile kahvaltıda bir araya geldi. Edo Cafe’de gerçekleşen çay ve simit sohbeti eşliğindeki kahvaltıda başkan adayı Gönül’e AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ve meclis üyeleri eşlik etti. Program kapsamında bölge halkına açıklamalarda bulunan başkan adayı Gönül, “Ben bu şehrin evladıyım, 26 yıllık komşunuzum. Bir mimar olarak küçük dokunuşlarla büyük hizmetler yapmak istiyorum. Doğaya saygılı projeler üreteceğiz. Büyükşehir ile birlikte büyük hizmetler yapmak istiyoruz” dedi.

YAHYAKAPTAN’A ÇOK HİZMET ETTİK
Programda konuşan, Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, “Yahyakaptan’da 2014 yılında tüm mahalleyi kapsayan yenileme çalışması gibi birçok hizmetler yaptık. AK Parti Belediyesi olarak burada öncelikle çok maliyetli bir altyapı çalışması yaptık. Alt yapı işleri bitince yolları ve kaldırımlarını yeniden yaparak son derece modern bir hale getirdik. Bizim ömrümüzün bir kısmı bu mahallelerde geçti. Bu mahallenin öncesini sonrasını çok iyi biliyoruz. Bizler hizmetlerin devamı, belediyelerimizin uyum içinde çalışması ve gönül belediyeciliği için sizlerden destek istiyoruz” dedi.

BÜYÜK HİZMETLER YAPACAĞIZ
26 yıllık komşularıyla bir araya gelen İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül,  “Artık önümüzdeki dönem hepimiz üretip daha çok çalışacağız. Kentimize, ülkemize sahip çıkmak için bir İzmitli olarak, 26 yıldır Yahyakaptan’da oturan bir komşunuz olarak sizlere hizmet etmek istiyorum. Bana güvenin, bu kenti bizlere emanet edin. Bir mimar olarak küçük dokunuşlarla büyük hizmetler yapmak istiyorum. Doğaya saygılı projeler üreteceğiz. Hayatım boyunca doğa da yaşayan tüm canlılarımıza, yeşilimize, mavimize sahip çıkacağım. Havamızı, suyumu ve toprağımızı temiz tutacağız” dedi.

İZMİT’TE YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR
Ben burada oturan bir komşunuz olarak, tüm mahallelerimizde gönül belediyeciliği ilkesiyle çalışacağız diyerek konuşmasına devam eden Gönül, “Ülkemizin yedi bölgesinden gelip güzel İzmitimiz’e renk katmış, kültür katmış her bir insanımızın göğsünü gere gere ben İzmitliyim diyeceği bir kent hayal ediyoruz. İzmit benim sevdam, bu sevdaya canımız gibi sahip çıkacağız. Büyükşehirle beraber İzmit’i gelecek vizyonuna taşımak hepimizin sorumluluğudur. Bu iş ekip işidir. Kocaeli ve İzmit’te yeni bir sayfa açılıyor. Bu sayfayı hep birlikte dolduracağız” dedi.

Bu haber 235 kez okundu.
Siyaset - 10:33 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.