12° Kapalı

Özlü, “Gönül bağlarımızı kuvvetlendireceğiz”

Siyaset - 24 Mart 2019 14:04 A A

Cumhur İttifakı AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, Başiskele’de 2009’dan itibaren kurulan gönül bağlarını yeni dönemde daha çok kuvvetlendireceklerini söyledi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile kol kola, omuz omuza yerel seçim çalışmalarını sürdüren Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın’ın da katılımıyla Mahmutpaşa, Seymen ve Yeşilkent Mahallelerinde ayrı ayrı site toplantıları gerçekleştirdi.

 

İSTEK VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ

Vatandaşların istek ve önerilerini büyük bir dikkatle dinleyen Özlü, “2009 yılında 5 beldemizin birleşmesiyle kurulan Başiskele ilçemizde, Kurucu Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz 10 yıllık süreçte ilçemizin değerine değer kattı. Başiskelemiz’in gelişmesinde ve Kocaeli’nin parmakla gösterilip gıpta ile takip edilmesinde büyük emeği olan Hüseyin Başkanımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“GÖNÜL PROJELERİ YAPACAĞIZ”

Yasin Özlü, “Başiskele’de yapacağımız hizmetler ve eserlerle gönüllere girmeye, gönüller yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın rızası olmadan hiçbir iş yapmayacağız. Bizler gönülden gönüle bağ kuracak projeler yapacağız. Bunun içinde durmadan çalışacağız ve 31 Mart’ta Başiskele’mize en güzel, en iyi, en kaliteli hizmetleri sunabileceğimiz bir neticeye ulaşmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz” diye konuştu.

“EN BÜYÜK DESTEĞİ VERECEĞİZ”

31 Mart yerel seçimlerinin bir beka seçimi olduğunu vurgulayan Yasin Özlü, “Terör örgütü PKK’ya destek verenler ve sırtını YPG’ye yaslayanlarla ittifak kuran sözde vatan sevdalılar var. Bizim bu kadar çok koşturmamızın asıl sebebi vatanımıza, milletimize ve Başiskelemiz’e olan aşkımız, sevgimiz ve muhabbetimizdir. Türkiye’mizin 2023 ve 2071 hedefleri için, istikrar ve güven ortamının sürmesi için Başiskele’den devletimize bu yerel seçimde de en büyük desteği sağlayacağız” dedi.

Bu haber 200 kez okundu.
Siyaset - 14:04 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.